Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR/Observatori Blanquerna) Al Perú no hi havia religioses de l'Infant Jesús fins que hi va arribar Maria Teresa Vives. Moguda per “una cosa de dins que et vol fer donar més” va dir sí a obrir una missió a Ocongate, a la regió andina del Cusco, ara fa 48 anys.

A més de tres-mil metres d'alçada, Vives defineix la vida religiosa com “un entregar-me a Déu per sempre” i explica que “des de molt jove” es va sentir atreta per aquesta opció.

“Em sembla que hi han influït lectures de Fabiola o dels primers cristians”, explica en aquesta entrevista. També destaca la importància de la pregària, tant de la comunitària com de la personal: “És especial, és posar-se davant de Déu. I parlar o escoltar-lo”.

Aquest vídeo forma part del mapa dels missioners catalans de l'Observatori Comunicació, Religió i Cultura de la Facultat de Comunicació i de Relacions Internacionals Blanquerna - Universitat Ramon Llull.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.