Vés al contingut
Catalunya Religió

(Justícia i Pau) El pròxim dilluns continua el Cicle dels Dilluns dels Drets Humans que organitzen conjuntament Justícia i Pau, Mans Unides i Cristianisme i Justícia. La segona sessió de l’any es titula 'Frenar l’augment de la pobresa infantil. Com protegim els més vulnerables?' i comptarà amb la intervenció de sor Lucía Caram, monja dominica contemplativa i promotora de diverses obres d’acció social, i de Salvador Busquets, director de Caritas Diocesana de Barcelona.

Segons dades oficials, a Catalunya estem per sota de la mitjana europea en inversió pública en infància. Actualment hi dediquem un 0,9% enfront del 2,2% que hi destinen els 28 països europeus. A més, es calcula que tres de cada deu ciutadans menors d’edat a Catalunya afronten situacions de pobresa i exclusió social. El país no ha fet prou per construir un sistema sòlid de suport als infants per tal d’afavorir el seu benestar i revertir els indicadors de pobresa i desigualtat infantil. En aquesta situació, quins drets dels infants es vulneren? Què podem fer per revertir-ho?

La trobada tindrà lloc el pròxim dilluns a les set de la tarda a la seu de Cristianisme i Justícia i l'entrada és lliure. Per saber de què tracten les següents xerrades del curs, podeu consultar la pàgina web dels Dilluns dels Drets Humans.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.