Vés al contingut
Catalunya Religió

(Salesians –Xavier Costa) Recentment l’ONGD VOLS – Voluntariat Solidari ha estrenat un nou espai web amb l’objectiu de millorar l’estètica i plantejar la informació d’una forma més directe per contribuir, en la mesura de les possibilitats de l’entitat, a la transformació social mitjançant l’empoderament de les persones tant als països del nord com al sud.

La nou lloc web, de moment en català, es farà també en llengua castellana, i ha estat dissenyat per adaptar-se als smartphones i tablets. La novetat ha vingut acompanyada del llançament d’una nova newsletter.

En breu també s’està treballant per incorporar un blog que s’anomenarà 'La Voz del Sur' en el que diferents actors dels països en els qual treballem ens donaran la seva visió sobre la cooperació, l’educació i d’altres temes des d’una visió local i no “occidentalitzada”. S’intentarà que estigui disponible en castellà, francès i anglès.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.