Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts
Document

(Salesians) Qui se’n recorda avui del bon temps i la calor, de les festes majors dels pobles, dels dinars a la terrassa prenent el sol… Però el temps passa com si res i cada dia es va fent més fosc. En menys d’un mes ja estarem en ple hivern. Els dies es fan més curts, les temperatures cada cop són més baixes i ja es comença a veure pels carrers els llums de Nadal posats, indicant-nos que les festes ja estan a tocar.

Aquests dies nadalencs són molt especials per a tots nosaltres, però se’ns dubte els que més ho gaudeixen són els infants. Ells són els veritables protagonistes d’aquestes festes. La seva il·lusió s’encomana i ens fan reviure els nostres moments més dolços. Qui no recorda aquells moments màgics de dinars cantant nadales, corrent i jugant amb els nostres familiars, muntant el pessebre tots junts... I també, no ens oblidem, d’aquells paquets misteriosos esperant a ser desembolicats. Aquells papers lluents, aquells llaços de colors, tota aquella preparació feta amb amor i tendresa que envoltava alguna cosa més que un regal.

Aquesta és la màgia que volem transmetre als nostres menuts, la il·lusió de compartir, de donar… Ara s’acosta una bona oportunitat per fer arribar aquesta màgia a tots aquells infants que es troben en situacions més delicades.

La Campanya de Reis “Cap infant sense joguina” organitzada per l’Obra Salesiana de Sant Boi té com a objectiu que tots els nens i nenes puguin gaudir de la màgia de la nit de Reis. Aquesta campanya, gestionada per un grup de voluntaris, es porta a terme gràcies a la participació ciutadana, sense ells no seria possible. Hi ha diverses maneres de col·laborar: fent una aportació econòmica, donant joguines noves, participant en el Sopar Solidari, en el Casal Marianao el 16 de Desembre a les 21 h, o en el concert “Rock de joguina”, acte que es farà el 17 de Desembre a les 18 h i on es pot gaudir de bona música portant com a entrada una joguina nova. Encara que se’ns dubte, la principal iniciativa és l’apadrinament de cartes.

Aquesta activitat consisteix a què el padrí rebi una carta d’un dels nens i nenes inscrits en la campanya i triï fins a tres regals que l’infant demana. Aquests regals es recullen a l’Obra Salesiana de Sant Boi abans del 30 de Desembre. Gràcies a tots aquests padrins, el dia 5 de Gener una cinquantena de voluntaris podrà fer realitat els somnis de tots aquests nens i nenes de Sant Boi.

Si et vols convertir en un d’aquests padrins i omplir-te el cor, pots demanar més informació al Centre Obert Don Bosco o enviant un e-mail a campanyareis.santboi@salesians.cat

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.