Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Claretians) La llibreria Claret ha posat en funcionament la remodelació de la seva pàgina web, que continua en la mateixa adreça: www.claret.cat. Entre les novetats, el nou espai potencia les activitats culturals que es realitzen a la llibreria, en concret, a la sala Pere Casaldàliga. S'hi pot accedir des de la pàgina principal o bé des del nou apartat d'agenda.

Des de fa uns dies el web ofereix un disseny totalment renovat i més atractiu per l'usuari, facilitant la navegació. Aquesta pàgina permet la recerca dins l'ampli catàleg bibliogràfic i la consulta de la disponibilitat dels exemplars.

També, igual que fins ara, tots els actes de la sala es podran seguir en directe per internet i consultar tota la videoteca a través del canal Claretcattv.

D'acord amb el llegat d'Antoni M. Claret, l’Editorial Claret –que integra la llibreria del carrer Roger de Llúria, l'editorial i la distribuïdora– té com a missió promoure el desvetllament, la iniciació, la formació i la transmissió de la fe cristiana, i en general de valors humanitzadors, a través de l’edició, venda i distribució de llibres i materials audiovisuals.