Vés al contingut
Catalunya Religió

(Estris) Sota el títol 'La contribució del lleure educatiu en el segle XXI', el 16 i 17 d’octubre tindrà lloc al CaixaFòrum de Barcelona la tercera edició del Congrés de Lleure educatiu, després de les dues anteriors centrades en les colònies (1994) i en les perspectives de l’educació en el lleure (2007).

Organitzat conjuntament per la Fundació Pere Tarrés i Didania, el Congrés té vocació estatal, posant especial èmfasi en la realitat catalana, i un enfocament ampli, per tal de poder reflexionar des de les diferents perspectives sobre el lleure educatiu, o l’educació no formal.

L’objectiu és poder analitzar la contribució del lleure educatiu en el segle XXI des de quatre grans vessants: personal, famílies i escola, organitzacions i cohesió social. A més, s’hi inclourà un espai d’experiències i bones pràctiques amb ponents de les principals entitats d’escoltisme i esplai. També s’hi realitzaran diferents debats sobre els reptes que té el lleure educatiu en aquest moment de grans canvis educatius, socials, econòmics i polítics.

El Congrés s'adreça a monitors/es, caps, dirigents i tècnics, voluntaris o retribuïts, a moviments d'educació en el lleure, d’entitats educatives, socials, culturals i esportives que actuen fora de l’espai escolar (lleure) amb infants i joves amb alguna intencionalitat educativa, així com administracions públiques i empreses que actuen en el mateix àmbit.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.