Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Solsona) El bisbat de Solsona ha posat en marxa la iniciativa 'L’església que surt' dirigida a les persones que estan passant per una situació personal o familiar difícil, per un moment d’angoixa o tenen necessitat de compartir un neguit, un problema, un moment d’incertesa però no troben, en el seu entorn més immediat, persones que els puguin escoltar sense presses, prejudicis i sense jutjar.

La iniciativa posa en contacte un equip de voluntaris qualificats que mantenen aquesta escolta i acompanyament, alhora que busquen solucions als problemes plantejats a més d’oferir-los la fe en Jesús.

Per donar a conèixer el projecte es penjaran 10 lones a les parròquies que hi participen les quals aniran canviant de temàtica cada mes, amb un to de sensibilització i denúncia en les quals l’Església no resta indiferent. Les 10 temàtiques recullen problemàtiques socials com l'alcohol, el dol, el maltractament, l'avortament, les malalties, la fe, el matrimoni, les drogues, l'atur i els diners.

Els interessats poden dirigir-se a www.lesglesiaquesurt.cat Allà trobaran la manera de contactar amb els voluntaris. També poden adreçar-se a les parròquies.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.