Vés al contingut
Catalunya Religió

(Minyons Escoltes i Guies de Catalunya) Per tercer any consecutiu, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya convoca un concurs públic per destinar l'1% dels seus ingressos propis a projectes de cooperació pel desenvolupament, on s’hi poden presentar organitzacions i entitats que ho desitgin fins el proper 31 de maig de 2015.

La dotació econòmica de la donació correspon a l’1% dels ingressos propis de MEG del curs 2013-2014 conjuntament amb les partides de cursos anteriors que han quedat desertes o en què no s’ha convocat concurs públic. Aquest any la quantitat total és de 8.866,29 euros, a repartir, a criteri del jurat, entre els projectes seleccionats.

Es valoraran especialment els projectes d’educació pel desenvolupament i/o la pau, que promoguin el canvi d’actituds de la ciutadania al nord, que explorin la natura com a espai que ajuda les persones a créixer (en relació amb l’Eix del Curs de MEG 2014-2015), que siguin realitzats per persones joves al Nord o que incideixin en la millora de les condicions de vida dels infants i joves al Sud, entre altres. També es prioritzaran aquells projectes d’entitats amb una forta base associativa, democràtica i participativa.

[Fotografia: MEG]

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.