Vés al contingut
Catalunya Religió

(Escola Pia) L'Escola Pia Catalunya ha atorgat 42 beques per a joves que volen estudiar formació professional. Això suposa un total de 75.792 euros d’uns ajuts dels quals 33 corresponen a grau superior i 9 a grau mig. Aquest resultat no és definitiu, hi ha algunes sol·licituds pendents de tancar i s'obrirà al setembre la possibilitat de presentar alguna sol·licitud d'aquests graus perquè encara hi ha un romanent.

Tant per aquests graus com pels programes formació i inserció les dates per a presentar sol·licituds en principi seran des del 12 al 16 de setembre.

Des de l’Escola Pia oferim un programa de beques de Formació Professional amb la finalitat de facilitar l’accés a itineraris formatius mitjançant l’estudi de cicles de Grau Mitjà, de Grau Superior i també els Programes de Formació Inicial o formacions ocupacionals. Amb aquest programa volem garantir que les limitacions econòmiques no impedeixen que joves amb capacitat, talent i vocació puguin accedir a la formació que volen fer. També facilitar el desenvolupament d’itineraris formatius que impulsin la inserció laboral de joves en situació socialment desfavorable i amb dificultats econòmiques.

Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.