Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts
Document

(CR) La Fundació Escola Cristiana de Catalunya se suma als cinc minuts d'aturada que es faran aquest dimarts als centres educatius. Aquest gest, que promou el Departament d'Ensenyament, vol recordar el professor mort aquest dilluns per un alumne a l'Institut Joan Fuster de Barcelona.

La Fundació que agrupa les escoles cristianes de Catalunya proposa als centres seguir dimarts a les 11 del migdia una aturada de cinc minuts com a "moment simbòlic de solidaritat amb el professor mort, amb les persones ferides i amb tots afectats". Es convida a cada centre, "en funció de les circumstàncies i l'alumnat, a decidir el contingut i la forma (silenci, pregària, reflexió...)".

Els responsables de l'Escola Cristiana també es mostren "consternats" pel drama que ha patit aquest centre públic i "solidaris amb la comunitat educativa d’aquest institut i amb les persones properes que estan passant uns moments dramàtics i difícils". Per això explica que acull "amb dolor la notícia i per això fem presents les persones afectades en la nostra pregària, alhora que els expressem el nostre testimoni d’afecte, condol i solidaritat".

També l'arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, ha fet una nota de condol en la que "expressa la seva consternació per aquest acte de violència realitzat en un centre docent". El cardenal també demana "a les comunitats cristianes de l’arxidiòcesi que en les celebracions de l’Eucaristia preguin per l’etern descans del difunt i donin consol i serenitat als familiars i amics de les víctimes i també del presumpte agressor".

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.