Vés al contingut
Catalunya Religió

(Escolapis) Educar, sí, però educar per a què? Quina educació és la que hem d'oferir des de l'Escola Pia, tant si es tracta de les escoles, com de les fundacions o de les comunitats? I l'educació que hem d'oferir, és la que oferim? Aquestes, i moltes més preguntes s’han volgut respondre a la quarta Jornada Precapitular, celebrada aquest dissabte a l'Escola Pia Nostra Senyora de Barcelona. La jornada forma part de la preparació del proper capítol provincial que celebran els escolapis.

Amb el títol L'educació per a la transformació social, Ita Asparó, de l'Escola Pia d'Olot, i Jordi Collet, de la Universitat de Vic, van plantejar diverses reflexions, sorgides de la pràctica educativa, però també de la investigació acadèmica, que van servir als assistents per a dur a terme el debat en grups. La veu de la gairebé vuitantena de participants de la jornada es va recollir en les conclusions, que seran portades al Capítol Provincial.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.