Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(Claretians) Una edició més, l'Editorial Claret, conjuntament amb el grup d'editors claretians d'arreu del món, participa a Frankfurt de la 67a edició de la fira internacional del llibre. Aquesta mostra és considerada la més important del món en el seu àmbit.

Enguany hi són presents les editorials claretianes de la Xina, l'Índia, el Brasil, Filipines, Madrid i Barcelona. Com cada any, s'ha celebrat una reunió amb totes les editorials claretianes per avançar en un projecte comú, intercanviar idees i negociar els drets internacionals d'alguns llibres.

Aquest divendres aprofitant la visita del nou general, es realitzarà una trobada amb el coordinador del Claret Publishing Group, el pare Alberto Rossa, per tractar temes de l'edició i establir criteris de futur.

La Fira és el fòrum més rellevant d'exhibició i compra de llibres del món, i un esdeveniment cultural clau amb moltíssimes activitats que inclouen taules rodones, lectures o debats. La 67a edició acull a Indonèsia com el País Convidat d'Honor.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.