Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(La Salle) Coincidint amb el 25è aniversari de l'entitat Joves La Salle, el Consell Nacional de Joventut de Catalunya ha atorgat aquest dissabte el Premi a la Trajectòria. Un reconeixement al compromís social i al recorregut de Joves La Salle en el moviment associatiu juvenil català.

A l’entrega del guardó han assistit l’actual consiliari general de l’entitat, el germà Javi Núñez, així com l’expresidenta de l’entitat, Alba Olvera, i la responsable de relacions amb l’Arlep (La Salle Espanya i Portugal), Lídia Carreras.

Els presents han volgut agrair la seva dedicació “a totes les persones que d’una forma o altra han participat a Joves La Salle durant aquests 25 anys d’història, des de la seva fundació fins a l’actualitat”. A més, han agraït al CNJC "la deferència de pensar en la nostra Associació ”.

Joves La Salle és l’Associació juvenil institucional formada per agrupaments, esplais i grups lasal·lians vinculada a La Salle Catalunya. Nascuda el curs 1990-91 té la missió d’oferir un espai d’intercanvi que impliqui i cohesioni els joves a través dels valors de fe, fraternitat i servei. Potencia la sinèrgia entre els grups i afavoreix la seva tasca educativa i de transformació social.

L’activitat actual de Joves La Salle es vertebra principalment a partir de les trobades anuals: La Clau, La Rajola, la Pasqua Jove i la Pujada a Peu a Montserrat. Ofereix espais de creixement personal i grupal. Destaca també el seu compromís social a través de la proposta PROIDE Jove, de cooperació internacional, així com els camps de treball d’estiu i el voluntariat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.