Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Vídeo/s

(La Salle) Aquest dissabte va arrancar una nova edició de la Pasqua Jove al Casal La Salle de Sant Martí Sesgueioles. Els grups, conformats per nens de 8 a 11 any, de 12 a 14 anys i de 15 i 16 respectivament, es van dividir en cercadors del tresor, investigadors en busca d’un cadàver que no hi era; i refugiats que fugen del seu país, moguts per l’esperança de tenir una vida digna i en pau.

Durant els tres dies Joves La Salle han dut a terme diverses dinàmiques encarades a treballar valors com l’amor, l’empatia o la solidaritat entre d’altres. Han estat dies de reflexió i jocs per a tots, dies per a compartir i enriquir-se dels valors que va promoure Jesús.

Però aquí no van acabar les activitats. Dimarts un grup de joves de 17 i 18 anys va posar rumb cap a la població francesa de Taizé, on celebraran la Pasqua des del servei, la coneixença, l’intercanvi, el debat, la reflexió i la vivència personal.

I a més a més, aquests dies un grup d’animadors, monitors i caps aniran a viure l’experiència de la Pasqua a Les Avellanes. I també com cada any, Sant Martí de Sesgueioles acollirà la Pasqua en família del Dijous Sant al diumenge.