Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(La Salle) Els grups de lleure de La Salle Catalunya s'han aplegat aquest cap de setmana a La Salle Reus per celebrar la tradicional festa de La Clau que enguany commemorava 25 anys de l'associació. Més de 370 persones entre infants, joves, monitors i germans han participat de dos dies de festa, jocs i pregària.

Dissabte els participants van descobrir que per celebrar una data tan especial s’havia fet un gran pastís, que era el fil conductor de les activitats; els "vells de Joves La Salle" no volien que es celebrés res, i calia l'ajuda de tothom per canviar les seves idees. Una tarda de gimcana, descoberta de Reus, tallers, paintball, pinyates i geocaching va donar pas al sopar i la pregària. Els participants van rebre un got com a record sorpresa, i la nit va acabar amb un correfoc ple de ritme i força.

Diumenge tothom va rebre amb sorpresa la desaparició de pastís d'aniversari, els "vells de Joves La Salle" l'havien amagat. Només el tornarien si tots els assistents s’organitzaven per grups, barrejant edats, i feien junts un macrojoc on es combinés el treball en equip amb la diversió. Donat l’entusiasme de tots els participants, els “vells” no van tenir altre remei que tornar el pastís i ho van fer plens d’alegria, ja que tothom havia col·laborat i tot junts havien descobert que són Joves La Salle.

A La Clau d'enguany han participat agrupaments i grups de tot el territori: La Traca de La Salle Premià, 7DE9 Joves La Salle i Splai Taula de La Salle Comtal, Agrupament EG Ben Enllà de La Salle Reus, Agrupament EG Erol de La Salle Sant Celoni, Esplai El Drop de La Salle Congrés, Agrupament EG GELSTO de La Salle Torreforta, Agrupament EG Ixent de La Salle Tarragona, Agrupament EG de La Salle Barceloneta i Grup Sol de Ponent de La Salle Mollerussa.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.