Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(SIJ) El col·legi major Lestonnac de Barcelona acollirà aquest dissabte 5 de març la segona jornada interdiocesana de Pastoral Juvenil sota el lema “Cridats a ser instruments de misericordia”.

Els delegats de joventut de les diòcesis catalanes han constatat que part dels joves que segueixen i acompanyen viuen circumstàncies molt difícils i extremes. Des de l’organització han volgut seguir la perspectiva que ens proposa l’Any de la Misericòrdia, convocat pel papa Francesc.

Una de les propostes destacades de la jornada serà la taula rodona del matí amb la intervenció de Mar Álvarez (psiquiatra juvenil), Josep Mª Carod (mercedari) i Lluís Plana (delegat joventut Urgell). Aquests convidats comentaran les projeccions en vídeo de tres joves entrevistats. Després serà el torn del treball en grups i de les preguntes als participants de la taula per donar pas al dinar i als tallers amb el testimoni d’adults que viuen la seva vida com una vocació de servei als joves. Compartiran com viuen la misericòrdia amb els joves que acompanyen. Una eucaristia posarà el colofó final a la jornada.