Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts
Document
Galeria d'imatges

(Jesuïtes) Sota el lema 'Fes el pas a l'acampada' la Fundació Salut Alta de Badalona presenta la campanya #Motxilla2015. Seguint amb el format de l’any anterior es planteja un repte similar: aconseguir un total de 5.000 euros a base de microdonacions i poder garantir que tots els infants del centre, nois i noies de 12 a 14 anys amb pocs recursos econòmics, puguin gaudir d'activitats, colònies i acampades d'estiu i brindar-los així inquietuds i expectatives diferents per aquest estiu.

Per poder finançar la primera acampada de la Fundació, l'entitat recorda la importància que tenen aquestes activitats en el procés de creixement i aprenentatge d'infants i joves, i per això no vol que ningú en quedi exclòs. Així presenten aquesta campanya: "Des que vam aprendre a caminar, els petits passos sempre ens han anat acompanyant en el camí de la vida… Vam fer el pas a l’escola, el pas a l’institut, el pas a les colònies i ara que somadolescents de 12 a 14 anys i tenim inquietuds i expectatives diferents, hem decidit continuar avançant i fer el pas a l'acampada!"

Qui hi vulgui col·laborar ho pot fer a través del web elmeugradesorra.org o bé fent directament un ingrés al compte obert per a la campanya. Amb aquesta iniciativa, la #motxilla2014 de l'any passat va aconseguir recaptar 3.185 euros.

La Fundació Salut Alta és una fundació privada nascuda l’any 2004 amb la finalitat d’ajudar en el desenvolupament integral de la població del barri de La Salut Alta de Badalona a través de l’educació, amb especial atenció als infants i a les persones més necessitades. Al seu Centre Obert els infants i joves dels barris de La Salut i Llefià poden fer activitats socioeducatives de reforç escolar, lleure, esport, educació per a la salut, etc.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.