Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Amílcar Carpintero –Salesians) Una representació del grup del joves de la Plataforma d'Educació Social dels Salesians a Martí-Codolar, concretament del projecte Centre Obert, van rebre aquesta setmana la menció especial del concurs de 'Hip hop per la pau', organitzat per l’Institut Català Internacional per la Pau.

Iniciatives com aquestes serveixen per a que els joves dels centres educatius prenguin consciència de tot allò que els envolta en relació a conductes discriminatòries. Acceptant la diversitat, treballant per a la inclusió, actuant de manera conjunta, sent tolerant a les diferències, aquests joves podran ser impulsors de futurs canvis de la nostra societat.

L’entrega de Premis a les diferents entitats va tenir lloc dilluns i va ser un acte molt familiar. Hi van assistir una cinquantena de persones entre professors, alumnes i el membre jurat del concurs. Les altres entitats premiades han estat: Fedelatina Federación de Entidades Latinoamericanas de Cataluña, IES Lauro Les Franqueses, IES Lluís Peguera de Manresa, Manyanet Molins de Rei i Fàbrica Jove Salt.

Amílcar Carpintero, educador CJ Martí-Codolar

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.