Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat d'Urgell) Centenars de joves de les diòcesis catalanes participen aquests dies de la Trobada Europea de Taizé a València, una trobada amb presència catalana encapçalada pel Secretariat Interdiocesà de Joventut i que aplega a la ciutat més de 15.000 joves europeus del 28 de desembre a l'1 de gener de 2016.

El germà Alois de Taizé ha encoratjat aquest dimarts els joves que participen des de dilluns en l'Encontre Europeu i ha considerat que els milers de joves que s'han trobat són la demostració que el jovent està disposat a elegir l'amor i l'alegria superant la violència. El cardenal de València, Antonio Cañizares ha valorat molt la presència de la comunitat de Taizé i l'Encrontre a València, recordant que aquest és un encontre de pregària i de trobada amb Déu, perquè només de Déu vé l'Amor, el perdó i la misericòrdia.

La primera pregària del germà Alois dilluns el va portar a parlar del sentit de l'acollida. Va tractar de la seva recent visita a Síria i va demanar la pregària i l'acció dels joves en favor de la pau, com quelcom que construim des de dins cadascú de nosaltres.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.