Vés al contingut
Catalunya Religió

(Escola Cristiana) La Salle Bonanova de Barcelona acollirà el proper dissabte 9 d'abril la 10a Jornada de Mestres i Professors de Religió Catòlica de les diòcesis amb seu a Catalunya, que organitzen el Secretariat Interdiocesà d'Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC) i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC). El 25 de març finalitza el període d'inscripcions.

La trobada comptarà amb la ponència inaugural 'Una crida a un canvi personal, cultural i social: els reptes de la Laudato Si', a càrrec del jesuïta Llorenç Puig, i amb prop d'una desena de tallers, entre els quals 'Intel·ligència espiritual a través de la música i el cinema'; 'Passat, present i futur de la classe de Religió'; 'Tendències metodològiques en l'Ensenyament de la Religió'o 'Celebrem la Misericòrdia a l'Escola!'

La jornada es clourà amb l'acte musical i espectacle multimèdia Miseri-cor-dia: el secret dels 10 manaments, amb seqüències cinematogràfiques comentades per Peio Sánchez, monòlegs de Xavier Morlans i Antoni Olaf als teclats.

La darrera edició, celebrada a Reus l'any passat, va tenir com a teló de fons la polèmica per la classe de religió. En aquell moment, els mestres i professors de religió catòlica van fer públic un manifest en què deien que "malgrat les dificultats i les incomprensions, dilluns tornarem a l’institut i a l’escola amb renovada esperança, disposats a ser testimonis d’Aquell que ens envia". L'any 2014, també amb la voluntat de normalitzar la docència de la religió, aquest col·lectiu de docents s'havia aplegat a Vic.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.