Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(Claret) Una novetat de l’Editorial Claret: Jesús, alliberador o sectari?, de Joan Masferrer. El llibre es presentarà el proper dilluns 9 de març a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret, amb la participació de l’escriptor Antoni Puigverd i del missioner claretià Josep Roca.

El psicoterapeuta Joan Masferrer analitza des d’un punt de vista psicològic la persona de Jesús de Natzaret. Tota la informació que tenim d’Ell i la seva manera de comportar-se desperta una admiració sense precedents, però també suscita controvèrsies, burles o ironies. El que està clar és que a ningú deixa indiferent.
Ell llibre està fet des d’una perspectiva que aquest estudi fer reflexionar a tota persona interessada en el tema, independentment de les seves creences i el seu bagatge. Parteix de com actuava Jesús, la seva personalitat i la seva metodologia, per tal de concloure si aquest comportament va ser valent, coherent i realista, o per contra contaminant, fanàtic o malaltís, tal i com diversos autors han propagat al llarg d’aquests vint-i-un segles.

Joan Masferrer és llicenciat en Psicologia Clínica i diplomat en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona el 1982. Es va formar com a psicoterapeuta a la mateixa universitat i a diferents escoles de Barcelona, Madrid i Castres (França). Ha estat tutor del pràcticum de Psicologia de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). A l’actualitat continua com a psicoterapeuta a Girona.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.