Vés al contingut
Catalunya Religió

(IQS) IQS ha participar en una nova edició, la vuitena, del programa Professors i Ciència de la Fundació Catalunya-La Pedrera, un programa d’excel·lència que ofereix formació al professorat de Batxillerat i de Secundària de l'àrea de ciències i els permet apropar-los als principals centres de recerca de Catalunya.

Jordi Teixidó, degà d’IQS School of Engineering, va donar la benvinguda de les sessions que es van fer el 17 i 24 d'abril. Teixidó va posar èmfasi en el fet que els continguts que s’havien dissenyat pel curs, de caràcter eminentment pràctic, pretenien respondre a les necessitats curriculars actuals del Batxillerat i que, fins i tot, podien ser incorporats com a complement a altres activitats didàctiques, tant d’aprenentatge com d’avaluació.

El curs, que va estar dirigit i realitzat pel doctor Jordi Cuadros, professor del Departament de Mètodes Quantitatius, amb la col·laboració de la doctorand Núria Marimon, portava per títol Simulacions i laboratoris virtuals: usar i dissenyar activitats per ensenyar Química i va ser impartit en dues sessions de quatre hores cadascuna. Les sessions de treball van permetre introduir al professorat de Batxillerat en la utilització d’activitats didàctiques basades en simulacions i laboratoris virtuals, i alhora es van presentar i resoldre, conjuntament, activitats pensades per a l’ensenyament dels diferents temes de Química a Batxillerat.

El professorat participant provenia de les escoles Amor de Dios, Arrels, Col·legi Sant Josep, Escola Meritxell, Escola Montagut, Garbí Pere Vergés, INS Lluís Domenech i Muntaner, Institut Alt Penedès, Institut Banús, Institut de Bruguers, Institut Els Pallaresos, Institut Gabriel Ferrater i Soler, Institut Joan Brudieu, Institut Manolo Hugué, Institut Reguissol, IPSE, Jesuïtes Casp, La Salle Bonanova, Mater Salvatoris, Pérez Iborra, Proa, i Súnion.

Temàtica
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.