Vés al contingut
Catalunya Religió

(Casal Claret) El proper divendres dia 11 Osonaioga comença les sessions quinzenals de ioga solidari per col·laborar amb l'Associació Casal Claret de Vic. La recaptació íntegra d'aquestes sessions es destinaran al projecte Recuperem el Rebost i l’Armari del Casal Claret, que s'ocupa i treballa amb dones, moltes de famílies monomarentals i en risc d'exclusió social.

Entre els objectius de la proposta, aquest servei ha valorat connectar "no només amb el que passa dins nostre, si no que també amb el que passa fora, inclòs el sofriment injust de tantes persones, aquí al costat de casa" i que ""fos un projecte d’àmbit local en consonància amb el qui som nosaltres i ens agrada molt que sigui destinat majoritàriament a dones i mares, un grup social poc reconegut".

Osonaioga entén que el ioga és molt més que una activitat física. El considera "una actitud amorosa davant la vida". Les sessions de ioga solidari, a càrrec d'Elisabet Soler i Carlota Sala, tindran lloc el segon divendres de cada mes i el preu recomanat per la donació és de 15 euros per participant, tot i que cadascú l’ha de fer a la seva mida.

El Casal Claret va néixer fa més de 30 anys com espai d'educació en el lleure. Conscients de les noves necessitats de la societat osonenca i vigatana de l’última dècada, el Casal ha ampliat la seva acció social convertint-se en espai de trobada i d'acollida de persones de totes les procedències acompanyant els processos personals i socials.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.