Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Càritas Barcelona) El Casal de Joves de la Barceloneta de Càritas diocesana de Barcelona ha portat a terme un Taller de Graffiti que ha ajudat a que, a través de la sensibilització per l’art, els joves hagin potenciat la seva creativitat. El taller ha tingut lloc en cinc sessions, que han estat distribuïdes en continguts teòrics, i d’altres més pràctics. Els nois i noies que hi han participat, han elaborat un graffiti final, en el qual hi han plasmat tota la seva il·lusió i també el seu aprenentatge. Aquest projecte final ha posat de manifest els coneixements que els joves han assolit al llarg de les sessions del taller.

Adrià Bosch, propietari de l’estudi de disseny i decoració Axe Colours & Graffiti, ha estat l’encarregat de transmetre els coneixements als joves. Els ha ofert un ventall molt ampli, ja que els ha proporcionat informació dels autors més destacats, de la metodologia que cal seguir per aconseguir pintar un graffiti, i també els ha explicat la història d’aquest estil de pintura. La idea del Taller de Graffiti va sorgir amb l’objectiu de desenvolupar-se en l’espai d’oci del Casal de Joves de la Barceloneta, amb la finalitat d’aconseguir motivar i il·lusionar als joves.

Encara que els 14 joves que han participat en aquest taller no han pogut assistir a totes les sessions, se’ls ha ofert la possibilitat de poder participar-hi puntualment per tal de fomentar aquesta experiència d’oci que ha proporcionat el Casal de Joves. La valoració dels propis joves respecte al taller ha estat molt positiva, i a més, ha provocat una major unitat entre ells i ha fomentat la millora del treball en equip i la consolidació dels joves com a grup.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.