Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(CR) El Consell Executiu va aprovar aquest dimarts la convocatòria de les subvencions anual que gestiona la direcció general d’Afers Religiosos. El Departament de Governació i Relacions Institucionals destinarà 800.000 euros per a la convocatòria de 2015 de subvencions destinades a fomentar la cultura religiosa a la societat catalana.

La finalitat de les subvencions és donar suport a activitats que promoguin el diàleg interreligiós per fomentar la convivència i la tolerància. També es vol difondre la realitat i l’actualitat religioses i impulsar l’edició de llibres de temàtica relacionada amb el fet religiós.

Aquesta línia d’ajuts d’Afers Religiosos és una convocatòria pública a la qual hi poden concórrer les confessions religioses i entitats o associacions sense ànim de lucre. A més, com es va fer el 2014, la convocatòria d’aquest any tornarà a ampliar-se a mitjans de comunicació no especialitzats que difonguin la realitat i l’actualitat de les diverses religions presents a Catalunya. Com passa amb la resta de subvencions publiques, la concessió d’ajuts superior a 3.000 euros es publica posteriorment en el Diari Oficial de la Generalitat. El plaços per sol·licitar la convocatòria d'aquest any s'obriran quan es publiquin al DOG.

Pràcticament des de la seva creació, la direcció general d’Afers Religiosos convoca aquests ajuts públics. L’import de 800.000 euros és similar al de l’any passat, després no es convoquessin durant dos anys. L’any 2010 s’hi havien destinat 2 milions d’euros.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.