Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Aquest divendres s'estrena el musical 'Si Teresa de Jesús tornés avui.... què passaria?' al col·legi Santa Teresa de Ganduxer. Un text de la teresiana M. Victòria Molins, que ha volgut situar el personatge en els barris de la Barcelona contemporània amb motiu del cinquè centenari del naixement de Santa Teresa. L'obra es podrà veure els dies 27, 28 març i, passat Setmana Santa, els dies 10, 11 i 12 d'abril. Les entrades es poden adquirir anticipadament a la mateixa escola.

Els promotors del musical descriuen el context actual en què "s'han multiplicat de forma exponencial les experiències i les possibilitats de viure com a creients enmig d'un món globalitzat, empobrit, tecnificat, multicultural, divers, assedegat". I que "Si Teresa de Jesús tornés avui seguiria donant veus per dir quant fidel és Déu als seus amics, continuaria murmurant i repetint als seus amics la necessitat de reconèixer-nos habitats perquè no estem buits en el nostre interior".

Sota la direcció d'Albert López Vivancos i amb la composició musical del marista Toni Torrelles, l'obra ha comptat amb el suport de la comissió de cultura de l'Ampa de l'escola. Es tracta d'una representació que fa evident el pas del temps i els canvis en la manera de viure respecte l'època del personatge principal.

El musical també es podrà veure al juliol de 2015 durant els actes de la Trobada internacional de la Família Teresiana d'Enric d’Ossó.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.