Vés al contingut
Catalunya Religió

(Jesuïtes) La Fundació Salut Alta de Badalona, centre del sector social de la Companyia de Jesús, vol oferir un programa d'educació emocional al llarg del curs que inclogui dinàmiques, teràpies psicològiques i tallers d'expressió artística, així com espais de reflexió i acompanyament per a 127 infants i adolescents. Per fer-ho possible, ha engegat la campanya de micromecenatge #EmocionsEnJoc, que es tanca el proper dilluns. L'entitat es proposa aconseguir 4.000 euros.

L'entitat considera que el treball de l’educació emocional és bàsic pel desenvolupament de les habilitats socioemocionals dels infants, per tal de generar un benestar intern i extern. Per als infants i adolescents, el context i l'entorn són elements de forta influència en el seu creixement personal, de manera que és de màxima importància poder oferir-los espais per prendre consciència, regular i gestionar les pròpies emocions i les dels altres.

Dins del seu treball d'atenció i acompanyament a infants i joves del barri amb activitats de reforç educatiu i lleure, la Fundació Salut Alta integra també l'educació emocional com a element fonamental per al seu desenvolupament. "La vida està plena de desitjos que ens mouen, pors que ens frenen i, alhora, quan aconseguim superar-ho, sentim la felicitat d’haver estat capaços de fer-ho realitat. Detectar aquestes emocions ens permet prendre consciència del que vivim, i aprendre-les a gestionar ens conduirà cap al benestar que somiem", expliquen des de la Fundació Salut Alta.

La campanya es pot seguir a les xarxes socials a #EmocionsEnJoc i se centra en tres emocions: la il·lusió, la inseguretat i la satisfacció, que es treballaran també als diferents projectes de l'entitat. Aquesta iniciativa es realitza en el marc del #GivingTuesday, moviment global que pretén mobilitzar ciutadans, famílies, organitzacions i empreses perquè contribueixin amb bones accions a projectes solidaris. Aquest any se celebra el dimarts 29 de novembre.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.