Vés al contingut
Catalunya Religió

(Fundació Salut Alta) 'Tots diferents, tots iguals' és el lema que encapçala la Diverfesta, l’acte festiu que acollirà la Plaça Antonio Machado de Badalona el proper dissabte. Organitzada per la Fundació Salut Alta, vinculada a la Companyia de Jesús, serà una festa lúdica, amb tot tipus de jocs, tallers, tast de menjars i actuacions durant el matí; oberta a tot el barri amb voluntat integradora; i suposa un punt de treball en xarxa, ja que hi col·laboren altres associacions de la zona.

El més important, però, és el seu caràcter participatiu: gestionat des de la Fundació, s’organitza amb la implicació de diferents col·lectius vinculats amb l’entitat. Per una banda, els nens i nenes dels projectes s’encarreguen de decorar les carpes; per l’altra, el grup de mares prepara menjars tradicionals dels seus països d’origen; i, per últim, els voluntaris i voluntàries dinamitzen els jocs i tallers de les carpes i, tots junts, l’espectacle final.

En definitiva, es tracta d’una festa creada per oferir tallers i activitats als veïns d’un barri que, tot i el treball que es va fent, encara es veu mancat d’algunes iniciatives que fomentin la cohesió social i l’esperit cívic.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.