Vés al contingut
Catalunya Religió

(Sant Joan de Déu) El Campus Docent Sant Joan de Déu ofereix la 2a edició del Màster en estudis avançats sobre exclusió social per al curs 2016-2017. Es tracta d'una formació que respon a l'interès de promoure investigadors i pràctiques socials especialitzades, capaços de donar resposta a les situacions d'exclusió social pròpies del nostre temps.

"És important formar en exclusió social perquè en una societat cada vegada més desestructurada, i possiblement més injusta, necessitem tenir persones preparades per reflexionar i poder avançar donant les respostes adequades", explica Amèlia Guilera, directora del Campus Docent Sant Joan de Déu.

Aquest màster té el propòsit de formar, d'una banda, investigadors capaços d'identificar, analitzar i proposar accions que impulsin els drets propis d'un estat de dret i una societat del benestar des d'una visió globalitzadora; i d'una altra, capacitar professionals en el disseny, avaluació i gestió de programes institucionals i equips professionals que treballin en situacions d'exclusió social dins del marc de les actuals polítiques públiques.

El Màster té un total de 60 crèdits teòrics i pràctics. Els crèdits inclouen matèries relacionades amb les bases conceptuals de l'exclusió social, una línia d¡especialzació professionalitzadora, i una línia d'especialització en la investigació.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.