Vés al contingut
Catalunya Religió dc. 29/06/2016

(Sant Joan de DéuEl Campus Docent Sant Joan de Déu ofereix la 2a edició del Màster en estudis avançats sobre exclusió social per al curs 2016-2017. Es tracta d'una formació que respon a l'interès de promoure investigadors i pràctiques socials especialitzades, capaços de donar resposta a les situacions d'exclusió social pròpies del nostre temps.

"És important formar en exclusió social perquè en una societat cada vegada més desestructurada, i possiblement més injusta, necessitem tenir persones preparades per reflexionar i poder avançar donant les respostes adequades", explica Amèlia Guilera, directora del Campus Docent Sant Joan de Déu.

Aquest màster té el propòsit de formar, d'una banda, investigadors capaços d'identificar, analitzar i proposar accions que impulsin els drets propis d'un estat de dret i una societat del benestar des d'una visió globalitzadora; i d'una altra, capacitar professionals en el disseny, avaluació i gestió de programes institucionals i equips professionals que treballin en situacions d'exclusió social dins del marc de les actuals polítiques públiques.

El Màster té un total de 60 crèdits teòrics i pràctics. Els crèdits inclouen matèries relacionades amb les bases conceptuals de l'exclusió social, una línia d¡especialzació professionalitzadora, i una línia d'especialització en la investigació.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.