Vés al contingut
Catalunya Religió

(Filles de la Caritat) La Companyia de les Filles de la Caritat a Catalunya disposa en total de 7 obres (CRAE Casa Solaz Infantil, CRAE La Caritat, CRAE Complex Maricel, l’Àgora, Llar de Pau, Obra Social Santa Lluïsa de Marillac, Residència Betània) i 2 projectes socials (Espai Rosalia Rendu -Vincles, DiSA Sagrada Família) des d’on s’atenen a infants, joves, adults i gent gran en situació de risc social. Enguany, totes elles s’han posat d’acord per elaborar una memòria comunicativa on queda reflectit quina és la seva missió, qui és i què fa cadascú, i alguns dels indicadors més rellevants. “Acompanyem, fem vincle, acollim persones” és el seu lema.

Filles Caritat Fundació Social és una organització que gestiona l’acció social de la Companyia de les Filles de la Caritat de sant Vicenç de Paül. “Des de fa prop de quatre segles, moltes dones d’arreu del món han dedicat la seva vida al servei de les persones més pobres i desemparades. El seu servei i vocació s’inspiren en Jesús, font i model de tot amor”, s’explica des de l’organització.

Aquest any 2015, en total, s’han atès a 5.704 persones a Catalunya a través de diferents serveis socials que es descriuen en les 12 pàgines que compren el document. El text vol aportar transparència en quines accions s’han realitzat, com s’ha acompanyat a les persones, frases de testimonis des de cadascuna de les obres, fotografies i xifres que expliquen els ingressos i despeses.

L’acció social que realitza la Companyia de Filles de la Caritat és possible gràcies a les 174 persones contractades i als 355 voluntaris que aquest any 2015 han atès a 5.704 persones. S’agraeix també la col·laboració de 70 entitats, i 113 donants particulars que ajuden a continuar amb aquesta tasca.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.