Vés al contingut
Catalunya Religió

(Família del Pare Manyanet) El proper dissabte dia 17 l'ONG Manyanet Solidari dels Fills de la Sagrada Família, la família del Pare Manyanet, convoquen la setena jornada bianual sobre matrimoni i família. L'acte tindrà lloc al col·legi Pare Manyanet de Les Corts a Barcelona i coincideix amb el debat del sínode sobre la família.

Es tracta d'una convocatòria oberta i enguany la reflexió serà al voltant dels pares i adolescents, i la transmissió de la fe en la família. Amb l'objectiu de saber-los afrontar d’una manera natural i creativa, han convidat els professors Carles Alsinet en l’àmbit de pedadogia i sociologia i en Xavier Morlans en l’àmbit de l’acompanyament de laics en la fe. Els títols de les xerrades donen pistes per on aniran: 'Enhorabona tens un fill adolescent' i 'El cinema com a eina de transmissió de la fe en família'.

El pare Emili Berbel és qui coordina la jornada. Hi haurà possibilitat de compartir la fe en l’eucaristia i també quedar-se a dinar, apuntant-s'hi prèviament apuntat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.