Vés al contingut
Catalunya Religió

(Escola Pia/CR) Els religiosos escolapis Aniol Noguera i Jordi Vilà seran ordenats diaques aquest diumenge a la tarda en una cerimònia que es farà a l’església de Sant Antoni Abat.

Noguera va néixer a Calella, és professor a l'Escola Pia de Granollers i coordina els grups de joves Mou-te en xarxa. Va professar els vots solemnes com a escolapi el desembre de 2013. Pocs mesos després, l'octubre de 2014, els professava Vilà, nascut a Caldes de Montbui, i que actualment és professor a l'Escola Pia Luz Casanova de Barcelona.

Després del seu compromís de vida com a religiosos escolapis, ara, per l’ordenació de diaca, l’Església celebrarà el seu desig i opció de servir els altres, com l’evangeli els ensenya. L’Església encarrega als diaques que serveixin el poble de Déu, començant pels qui més ho necessiten. Així també s’acabaran de preparar perquè aviat puguin ser ordenats preveres per animar la fe i la comunió de les comunitats cristianes.

La celebració serà presidida del bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull. Durant l'acte es proposarà col·laborar amb una aportació econòmica en el projecte de llibres escolars de reutilització de l'Escola Pia Luz Casanova.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.