Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Escola Pia) L’Escola Pia de Catalunya ha arribat a un acord amb la Fundació Benallar per que aquesta passi a ser part de l’acció social que desenvolupa. És un pas més en l’opció decidida al darrer Capítol per reforçar la presència en el sector social, a través de programes, projectes i accions que responen a la missió, visió i valors de la institució.

La Fundació Benallar, membre de la Fundació Cintra, vinculada a la Unió de Religiosos de Catalunya, té per missió l'atenció, i formació de joves immigrants i refugiats així com facilitar-los l'habitatge. La seva direcció va contactar amb l’equip de govern de l’Escola Pia de Catalunya donades les dificultats de continuïtat per l’entitat que apareixien a mitjà termini. Després de diverses reunions i de l'estudi de la realitat i del funcionament de la Fundació, l'equip de govern ha decidit assumir-la i fer-la part de l'Àrea d'Acció Social de l’Escola Pia.

L'entitat disposa de 8 pisos d'acollida, diversos cursos i formacions per facilitar la inserció laboral dels joves i un gran hort, entre altres. Dins de l'any jubilar calassanci, que s’inicia el proper 27 de novembre, es vol posar la institució al servei dels joves més necessitats, especialment dels refugiats.