Vés al contingut
Catalunya Religió

(Escola Pia) L’Escola Pia de Catalunya ha arribat a un acord amb la Fundació Benallar per que aquesta passi a ser part de l’acció social que desenvolupa. És un pas més en l’opció decidida al darrer Capítol per reforçar la presència en el sector social, a través de programes, projectes i accions que responen a la missió, visió i valors de la institució.

La Fundació Benallar, membre de la Fundació Cintra, vinculada a la Unió de Religiosos de Catalunya, té per missió l'atenció, i formació de joves immigrants i refugiats així com facilitar-los l'habitatge. La seva direcció va contactar amb l’equip de govern de l’Escola Pia de Catalunya donades les dificultats de continuïtat per l’entitat que apareixien a mitjà termini. Després de diverses reunions i de l'estudi de la realitat i del funcionament de la Fundació, l'equip de govern ha decidit assumir-la i fer-la part de l'Àrea d'Acció Social de l’Escola Pia.

L'entitat disposa de 8 pisos d'acollida, diversos cursos i formacions per facilitar la inserció laboral dels joves i un gran hort, entre altres. Dins de l'any jubilar calassanci, que s’inicia el proper 27 de novembre, es vol posar la institució al servei dels joves més necessitats, especialment dels refugiats.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.