Vés al contingut
Catalunya Religió

(Escola Pia) El proper diumenge 10 de juliol els joves del Mou-te en Xarxa de l'Escola Pia estan de celebració. Sota el lema #Som faran una trobada a Calella amb motiu dels 10 anys dels '6 Dies Diferents'.

Segons apunta la seva responsable, Mireia Gil, "tenim moltes ganes de celebrar-ho. A més volem potenciar el grup, treure'ns la vergonya i conèixer altres joves de diferents realitats". L'activitat dels '6 Dies Diferents' és un moment en què nois i noies d'arreu de Catalunya comparteixen vivències, inquietuds i forgen amistats. Ara per ara ja hi ha en marxa dues tandes de joves (uns 60) a la casa de Claverol i de la serralada del Boumort.

L’Escola Pia de Catalunya té una llarga tradició de grups d’infants, adolescents i joves que es troben amb caire voluntari i fora de l’horari lectiu. L’objectiu és oferir un camí compartit d’amistat que acompanyi els infants i joves en el seu creixement com a persones obertes i compromeses amb els altres i amb el món.

Els grups Mou-te compten amb més de 1.500 nens i 300 monitors a tot el país.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.