Vés al contingut
2 Catalunya Religió dv. 17/06/2016
Galeria d'imatges

(CR) La Plataforma d’Entitats Cristianes amb els immigrants, que aplega des de l’any 2005 més d’una vintena de col·lectius i organitzacions, s’ha adherit a les mobilitzacions organitzades amb motiu de la propera Jornada Mundial del Refugiat que tindrà lloc el proper dia 20 de juny. En particular, la Plataforma s’adhereix i anima a la participació a la manifestació a Barcelona organitzada per la Plataforma Stop Mare Mortum el proper diumenge dia 19 de juny a les 18h a la Plaça Universitat, amb el lema 'Obriu fronteres, volem acollir' així com al manifest impulsat per aquesta jornada.

Així mateix la Plataforma convoca a participar de la vetlla de pregària organitzada per la Comunitat de Sant’Egidio i altres entitats, que tindrà lloc el proper dimecres dia 22, a les 20h, a la Parròquia dels Sants Màrtirs Just i Pastor, amb el lema 'Morir d’esperança', en memòria de les víctimes dels viatges cap a Europa.

Amb aquesta adhesió, la Plataforma vol fer una crida a la societat catalana a treballar en favor de l’acollida, la protecció, els drets humans i la integració de totes les persones refugiades i emigrades, així com a incidir sobre la comunitat internacional per tal que s’afrontin seriosament les causes dels conflictes armats, la inseguretat i la pobresa que provoquen la sortida de milions de persones dels seus països d’origen.

La Plataforma és formada actualment per aquestes entitats: ACO, Càritas, Cintra-Benallar, Con Vi Vim, Cristianisme i Justícia, Cristians pel Socialisme, Delegació de Pastoral Obrera de Barcelona, Delegació de Pastoral Social de Barcelona, Ekumene, Fundació Escola Cristiana, Fundació Migra-Studium, Fundació Viarany, GOAC Barcelona-Sant Feliu, Grup de Juristes Roda Ventura, JOC, Justícia i Pau, Interculturalitat i Convivència, Mans Unides, Moviment de Professionals Catòlics de Barcelona, Parròquia de Santa Maria del Pi, Religioses de Barris, Unió de Religiosos de Catalunya (URC), Bayt-Al-Thaqafa, Iniciatives Solidàries, Fundació La Salut Alta i Comunitats de Vida Cristiana a Catalunya.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.