Vés al contingut
Catalunya Religió

(Maristes) Nou centre Paidós de la xarxa Marista a Badalona, un espai per acompanyar famílies que viuen un moment vulnerable. El projecte Paidós té com a objectiu trencar amb una pobresa que passa de generació en generació i prevenir els factors que la fan crònica. Això es fa amb una tasca intesiva, integral i integrada amb les famílies, els agents socials i la comunitat. Aquest projecte de Càritas, del qual la Fundació Champagnat n’és l’entitat gestora, té el suport i la col·laboració de la Congregació de Religioses de Jesús Maria, fet que li dóna una dimensió intercongregacional molt enriquidora. El nou centre de Badalona està en funcionament des de finals de febrer. El primer centre Paidós el tenen a Santa Coloma de Gramenet i forma part dels deu centres socioeducatius que tenen els maristes a Catalunya.

El departament de Gestió de Persones i l’Equip Social han impulsat una jornada d’acollida i formació a les noves instal·lacions. L’objectiu és acollir el nou equip educatiu i poder impulsar el sentiment de pertinença i xarxa dins les nostres obres socials. A la sessió s’ha incorporat l’equip de Paidós Santa Coloma, i s’ha finalitzat el dia amb un dinar al Centre Obert Rialles, on els dos equips Paidós han estat rebuts per l’equip directiu del centre i la comunitat de germans.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.