Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts
Galeria d'imatges

(Arxiprestat de Sabadell Centre i Sud) El dissabte 16 d’abril a l’inici de la quarta setmana de Pasqua, les parròquies de l’Arxiprestat de Sabadell Centre i Sud conviden a tots els cristians de Sabadell i dels municipis veïns a celebrar junts la festa pasqual que organitzen per 12è any consecutiu: l’Aplec Pasqual de Sabadell, que tindrà lloc al voltant de l’església de Sant Feliu de Sabadell.

La convocatòria busca “compartir una mateixa fe” i celebrar que “Crist ha ressuscitat, ha vençut el pecat i la mort”. Hi haurà gimcana i jocs durant la tarda, de quatre a set, als esplais parroquials de l’arxiprestat, amb el fil conductor d’una campanya pedagògica de Càritas: 'Jesús va passar fent el bé. Deixa la teva empremta. Practica la justícia'. Destinat als infants i joves, hi preveuen més de 300 participants.

A les set del vespre se celebrarà l’Eucaristia, presidida pel rector de la parròquia de la Puríssima Concepció i concelebrada per tots els preveres de l’Arxiprestat de Sabadell Centre i Sud. Amb una assistència prevista de 800 persones.

Durant l’Eucaristia seran presents al peu de l’altar els ciris pasquals de les 16 parròquies, així com també una icona del Crist ressuscitat que cada any és lliurada com a testimoni a una parròquia diferent, per tal que l’exposi a l’església. L’animació del cant anirà a càrrec del Grup de músics i de la Coral Vallès de la parròquia de la Puríssima Concepció i de l’organista Hèctor Paris. La col·lecta que es farà durant la celebració anirà destinada a Càritas.

Acabada la celebració de l’Eucaristia hi haurà un piscolabis amb pastes i begudes al peu de l’escalinata de la plaça de Sant Roc, acompanyat per la música del grup interparroquial Afinant un Somni.

Les 16 comunitats parroquials que avui formen l’arxiprestat són: Sant Feliu, Sant Vicenç de Jonqueres, Puríssima Concepció, Santíssima Trinitat, Mare de Déu de Gràcia, Santíssim Salvador, Sant Oleguer, Sant Francesc d’Assís, Sant Jordi, Sagrada Família i Santa Creu de Sabadell; Santa Maria de Barberà del Vallès; Sant Feliu del Racó i Sant Esteve de Castellar del Vallès; Sant Quirze i Santa Julita de Sant Quirze del Vallès; i Mare de Déu de la Mercè de Badia del Vallès.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.