Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(CR) Cada any les diòcesis amb seu a Catalunya organitzen una cadena de pregària per les vocacions. Es tracta d'aconseguir 720 hores seguides de pregària durant del mes de novembre per «demanar a l’amo dels sembrats que hi faci anar més segadors» (Mt 9, 38). Una fita que s'aconsegueix a través d'una cadena en la que hi participen monestirs, parròquies i comunitats dels deu bisbats catalans.

Enguany el lema és "La família, font de vocacions", coincidint amb el Sínode de Bisbes sobre la Família celebrat aquest d'octubre. La convicció és que en les famílies és on sorgeixen totes les vocacions. La cadena de pregària també vol seguir la imatge de la família que de generació en generació transmet la fe, com una cadena.

Per això, aquest any el material que s'ha distribuït durant aquest mes de pregària inclou el testimoni de diversos pares satisfets per la vocació sacerdot del seus fills i que en donen gràcies a Déu.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.