Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts
Document
mort_i_dol.pdf
(157.21 KB)

(Fundació Blanquerna) Aquest dissabte la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna organitza una jornada sobre el dol i la mort en el context educatiu. La jornada tindrà lloc a l'Auditori Cardenal Jubany de la Facultat i serà inaugurat per Carme Ortoll, directora general d'Educació Infantil i Primària de la Generalitat de Catalunya.

La jornada pretén donar a conèixer el camí recorregut durant els darrers 20 anys, el que s’està fent ara i la voluntat de continuar mostrant la necessitat de fer pedagogia de les pèrdues, la mort i el dol. El context educatiu de la jornada fa referència als centres i també a altres espais relacionats amb l’educació d’infants i adolescents de Catalunya i d’altres llocs de l’Estat i Portugal que s’interessin pel tema.

La jornada s'adreça a mestres, professorat de secundària i FP, professorat universitari, pedagogs, psicopedagogs, psicòlegs, estudiants de magisteri, Psicologia, Humanitats, Filosofia de l’Educació i FP de l’àmbit sanitari així com també a tècnics del Departament d’Ensenyament, CRP, AMPA, i EAPs, membres de col·legis professionals i en general a qualsevol membre adscrit a entitats i associacions interessades.

Aquí es pot consultar el programa complet de la jornada. L'assistència és gratuïta però cal inscriure's prèviament.

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.