Vés al contingut
Catalunya Religió

(Jesuïtes) El centre d'estudis Cristianisme i Justícia començarà aquest curs amb el llançament d'una novetat destacada: l'Aula Virtual. Es respon així a la demanda que des de fa temps rep el centre d'ampliar la seva oferta formativa, més enllà de les activitats presencials.

L'aula virtual és un espai creat per fer arribar les propostes de formació de Cristianisme i Justícia més enllà de l'àmbit local, salvant les fronteres de l'espai i el temps per poder compartir així la reflexió social i teològica del centre amb totes les persones que no poden assistir presencialment als cursos i seminaris.

L'espai s'inaugura amb 3 cursos online ben representatius dels àmbits de treball de Cristianisme i Justícia i que toquen tres qüestions ben actuals i vigents: Canvi d'època, canvi de rumb, a càrrec de Jesús Sanz; Claus per entendre l'Islam, amb Jaume Flaquer i Jordi López Camps; i El pobres en la teologia i espiritualitat cristiana, impartit per José Ignacio González Faus. La informació sobre els cursos es pot trobar a l'Aula Virtual.

Les inscripcions ja són obertes i tota la informació sobre el funcionament de la nova aula virtual es pot consultar en aquest enllaç.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.