Vés al contingut
Catalunya Religió

(FECC) La Fundació Escola Cristiana de Catalunya, juntament amb l'Associació Catalana per l'Excel·lència - Qualicat, promou el Premi Xavier Batlle a les bones pràctiques educatives. El reconeixement té l'objectiu de fomentar la difusió de metodologies, eines i programes que contribueixin a la millora de les pràctiques educatives i que ajudin els alumnes a ser millors persones i a estar més preparats.

El termini de presentació finalitza el 15 de febrer de 2017 i els premis es lliuraran a la sisena Jornada d’Excel·lència a l’Educació, que tindrà lloc el proper 30 de març de 2017. El premi es fixa especialment en aquelles innovacions pedagògiques que encara que siguin per donar respostes a situacions concretes dins del propi centre siguin sostenibles en el temps, primer per un equip en el propi centre, però també transportables a d’altres escoles, i per tant, potencialment susceptibles a convertir-se en bones pràctiques a incorporar en la cultura del centre.

Xavier Batlle va ser un dels impulsors dels sistemes de gestió per a la millora contínua de les nostres escoles, primer com a coordinador de qualitat del col·legi Joan XXIII i després des de la xarxa Jesuïtes Educació. Sempre va ser una persona molt compromesa amb l'excel·lència educativa. Podeu consultar les bases del premi aquí.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.