Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(FECC) La Fundació Escola Cristiana de Catalunya, juntament amb l'Associació Catalana per l'Excel·lència - Qualicat, promou el Premi Xavier Batlle a les bones pràctiques educatives. El reconeixement té l'objectiu de fomentar la difusió de metodologies, eines i programes que contribueixin a la millora de les pràctiques educatives i que ajudin els alumnes a ser millors persones i a estar més preparats. 

El termini de presentació finalitza el 15 de febrer de 2017 i els premis es lliuraran a la sisena Jornada d’Excel·lència a l’Educació, que tindrà lloc el proper 30 de març de 2017. El premi es fixa especialment en aquelles innovacions pedagògiques que encara que siguin per donar respostes a situacions concretes dins del propi centre siguin sostenibles en el temps, primer per un equip en el propi centre, però també transportables a d’altres escoles, i per tant, potencialment susceptibles a convertir-se en bones pràctiques a incorporar en la cultura del centre. 

Xavier Batlle va ser un dels impulsors dels sistemes de gestió per a la millora contínua de les nostres escoles, primer com a coordinador de qualitat del col·legi Joan XXIII i després des de la xarxa Jesuïtes Educació. Sempre va ser una persona molt compromesa amb l'excel·lència educativa. Podeu consultar les bases del premi aquí