Vés al contingut
Catalunya Religió dt. 1/12/2015

(UCIDECAT) Aquest dilluns la Federació Consell Islàmic de Catalunya i la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya han estat rebudes per cònsol general de França a Barcelona, Edouard Beslay. La reunió va ser sol·licitada per les comunitats musulmanes de Catalunya per donar el condol a les famílies de les víctimes dels criminals i bàrbars atemptats del passat dia 13 de novembre a París.

Al mateix temps va ser una ocasió per condemnar qualsevol acte terrorista que es faci en nom de l'Islam. Insistint sobre el missatge de pau i de concòrdia que defensa la religió musulmana. També s'han intercanviat intencions de bona col·laboració i disponibilitat de les comunitats musulmanes per recolzar tota iniciativa que fomenti el diàleg i la pau. La reunió va durar una hora aproximadament. La Federació Consell Islàmic de Catalunya va estar representada per Mohamed Halhoul, Lahcen Saaou i Larbi Cherki i la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya ha estat representada pel seu vicepresident i representant a la província de Barcelona, El Mustapha Ben El Fassi.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.