Vés al contingut
Catalunya Religió

(Jesuïtes) Després de 90 anys d'assistència religiosa per part dels jesuïtes, diumenge passat dia 28 de juny va tenir lloc l'última eucaristia al temple de la Sang de Lleida. Va ser presidida pel vicari general de la diòcesi, mossèn Ramon Prat i els pares Llorenç Puig, delegat dels jesuïtes a Catalunya, i Ramon Ribas, delegat de la Plataforma Apostòlica Local de la Companyia de Jesús a Lleida, i amb l'església plena de feligresos. Concelebraren a més altres companys jesuïtes que han col·laborat en la pastoral sacramental en aquest temple.

El vicari general va tenir paraules molt cordials d'agraïment a la Companyia de Jesús, que tots aquests anys s'ha ocupat de les confessions i les celebracions eucarístiques que han fet tant bé a tantíssimes persones.

En l'homilia, Llorenç Puig, glossant l'evangeli del dia, va recordar quantes persones han 'tocat a Jesús' mitjançant el sagrament del perdó per curar les seves vides, a quantes persones el Senyor ha alimentat aquí mitjançant l'Eucaristia, i com tot això ens crida a ser generosos amb els altres. I s'ha fet memòria de tants jesuïtes que han dedicat tantes hores al confessionari per atendre els fidels, i han celebrat tantes vegades els sagraments aquí. Va ser una celebració agredolça pel sentiment del comiat, i l'agraïment cordial per tant de bé rebut en aquesta església.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.