Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

Galeria d'imatges

(Escola Pia) Les obres d’ampliació i millora de l’Escola Pia Granollers han començat. Els treballs d’enderrocament i cimentació són els primers que es fan aquests dies d’un projecte amb diferents fases i que consisteix en l’ampliació i reforma de l’edificació actual. Es donarà lloc a una pista poliesportiva coberta a l’actual pati, i es generaran nous espais per aules complementàries.

La part més antiga del conjunt, la corresponent a l’església, s’enderrocarà i es construirà de nou amb les alçades d’acord la resta de l’edificació, i amb una profunditat edificable de 18,15m. El bloc corresponent a l’avinguda Sant Esteve s’amplia pel costat del pati, de manera que s’alinea amb la profunditat existent veïna (22m) i fins a tocar amb l’alineació existent del bloc de la cantonada. Les noves aules es crearan a sobre del nou menjador, que està previst que estigui enllestit per l’inici del curs vinent.

Des que va néixer l'any 1933, l'Escola Pia Granollers ha anat creixent. Avui ofereix els ensenyaments d'Educació Infantil, Primària, Secundària Obligatòria, Batxillerat i Cicles Formatius, així com també una ampla oferta de formació no reglada.