Vés al contingut
Catalunya Religió

(Fundació Pere Tarrés) Infants i joves en situació de vulnerabilitat social participen en les “Colònies socials” a la casa de colònies Josep Manyanet a Begues (Baix Llobregat), una activitat promoguda pels centres d’esplai federats de la Fundació Pere Tarrés.

Aquestes colònies, que han començat aquest dilluns, ja fa 6 anys que es realitzen, i faciliten que aquests infants puguin viure com a nens i créixer com a persones. Poder jugar amb altres infants i joves de la seva mateixa edat, en un entorn educatiu, amb monitors i monitores pendents d’ells i que esdevenen el seu referent és una experiència que tant els mateixos infants i joves com els pares destaquen essencial en el seu creixement. I és que amb la situació que viuen moltes famílies, l’educació en el lleure ha esdevingut un factor més d’exclusió social.

Les colònies socials de Begues és el primer torn de colònies que la Fundació Pere Tarrés farà durant el mes d’agost i estan promogudes pels centres d’esplai i els centres oberts i diaris de la Fundació Pere Tarrés.

Durant les properes setmanes, infants i joves de les localitats de Cervera, El Vendrell, Esplugues de Llobregat, Guissona, Granollers, Mataró, Molins de Rei, Montcada i Reixac, Olesa de Montserrat, Palau de Plegamans, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sabadell, Sagarra, Sant Andreu de la Barca, Sant Cugat del Vallès i Tarragona, gaudiran de cinc dies de colònies a La Conreria (Maresme).

Aquestes colònies estan becades al 100% per la Fundació Pere Tarrés dins de la seva campanya “Ajuda’ls a créixer – Cap infant sense colònies” i s’han organitzat amb la col·laboració dels serveis socials municipals dels ajuntaments on la Fundació Pere Tarrés porta projectes socials i educatius per infància en situació vulnerable.

La setmana que ve comencen els casals socials

En la mateixa línia d’oferir activitats de lleure per a infants en vulnerabilitat social, la Fundació Pere Tarrés realitzarà un casal social al barri del Raval de Barcelona i en diverses ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona així com a Tarragona i El Vendrell.

Aquests casals es realitzaran de l’1 al 26 d’agost majoritàriament de 9 a 15h per a infants i joves entre 6 i 13 anys.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.