Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Lleida) El Bisbat de Lleida i l'Institut de Ciències Religioses de Lleida (IREL) en col·laboració amb el Departament de Ciències Jurídiques i Econòmiques de IEI (Institut d'Estudis Ilerdencs) organitza el segon cicle de conferències sobre 'Matrimoni i dret canònic', per tal d'analitzar les importants modificacions legislatives promogudes pel papa Francesc, i que han suposat rellevants canvis pràctics.

Durant el transcurs de les jornades s'estudiarà de la mà de diferents experts en la matèria els diferents motius pels quals es pot plantejar la nul·litat matrimonial, les principals característiques del procediment a seguir arran de l'anhelada reforma i, per últim, debatrem amb el Bisbe Salvador sobre quins són els reptes del matrimoni en la societat d'avui.

Les jornades començaran el 6 d'octubre amb la conferència 'Motius pels quals plantejar la nul·litat matrimonial' a càrrec de mossèn David Codina, secretari general i jutge diocesà del Bisbat d'Urgell. A continuació, el 3 de novembre el vicari judicial del Bisbat de Terrassa, mossèn Joan Lázaro, impartirà la conferència 'Actualitat sobre el procés de nul·litat endegat pel Papa Francesc'.

El cicle acabarà l'1 de desembre a la conferència 'El matrimoni en la societat d'avui' a càrrec del bisbe de Lleida Salvador Giménez. Totes les sessions tindran lloc a l'Aula Magna del IEI al vespre i estan coordinades per Xavier Palau.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.