Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Lleida) El Col·legi Episcopal de Lleida ofereix des d'ara les instal·lacions de la piscina i les seves activitats a les famílies de les Llars del Seminari, per promoure la salut, condició física i qualitat de vida. La Fundació i les famílies de les Llars han acollit amb il·lusió i agraïment aquest acord, en el qual valoren l’esforç fet per part del Col·legi Episcopal, ja que contribuirà al benestar dels infants, pares i mares que viuen a les Llars.

Aquest col·laboració s'ha formalitzat amb un conveni que han signat aquest divendres Antonieta Mateus, directora titular del Col·legi Episcopal de Lleida i Carles Sanmartín, president de la Fundació Entre Tots i per al Bé de Tothom que gestiona les Llars del Seminari.

Dins d’aquest conveni es preveu que les famílies contribuiran amb el pagament de l’assegurança obligatòria i que una Treballadora Social de la Fundació farà el seguiment de les famílies participants en aquestes activitats. Des de la Fundació es facilitarà una tarja acreditativa a les famílies.

La Directora del Col·legi Episcopal ha obert la possibilitat d’ampliar la col·laboració a altres instal·lacions i serveis que el Centre Escolar podrà oferir a les famílies de les Llars.

A l’acte de la signatura del conveni hi han assistit també voluntaris de la Fundació i membres de les famílies de les Llars. El conveni es renovarà de manera automàtica anualment.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.