Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Lleida) El Col·legi Episcopal de Lleida ofereix des d'ara les instal·lacions de la piscina i les seves activitats a les famílies de les Llars del Seminari, per promoure la salut, condició física i qualitat de vida. La Fundació i les famílies de les Llars han acollit amb il·lusió i agraïment aquest acord, en el qual valoren l’esforç fet per part del Col·legi Episcopal, ja que contribuirà al benestar dels infants, pares i mares que viuen a les Llars. 

Aquest col·laboració s'ha formalitzat amb un conveni que han signat aquest divendres Antonieta Mateus, directora titular del Col·legi Episcopal de Lleida i Carles Sanmartín, president de la Fundació Entre Tots i per al Bé de Tothom que gestiona les Llars del Seminari.

Dins d’aquest conveni es preveu que les famílies contribuiran amb el pagament de l’assegurança obligatòria i que una Treballadora Social de la Fundació farà el seguiment de les famílies participants en aquestes activitats. Des de la Fundació es facilitarà una tarja acreditativa a les famílies.

La Directora del Col·legi Episcopal ha obert la possibilitat d’ampliar la col·laboració a altres instal·lacions i serveis que el Centre Escolar podrà oferir a les famílies de les Llars.

A l’acte de la signatura del conveni hi han assistit també voluntaris de la Fundació i membres de les famílies de les Llars. El conveni es renovarà de manera automàtica anualment.